Beschikbare Skiplinks

Uw browser heeft momenteel geen ondersteuning voor Flash-gebaseerde inhoud.

Download nu de Flash-speler om deze inhoud te zien.

Belastingen

Bankoverstap

Belastingvoordelen via uw bank- en verzekeringsproducten bij Argenta

Via uw bank- en verzekeringsproducten bij Argenta geniet u bepaalde belastingverminderingen. We lichten u de belangrijkste voordelen voor aanslagjaar 2014 (inkomstenjaar 2013) graag toe. Ook de bedragen van het aanslagjaar 2015 (inkomstenjaar 2014) vermelden we.

Argenta Fund of Funds

Overige belastingvoordelen

Ook bepaalde investeringen of aankopen van bepaalde diensten geven u recht op een belastingvermindering.
Informatie over de belastingaangifte en de belastingvoordelen voor particulieren vindt u op de site van de Federale overheidsdienst Financiën. 

Ook met uw belastingaangifte van dit jaar (dus inkomstenjaar 2013) helpen wij u graag verder. Ontdek alle belastingvoordelen op de site van de overheid.
Espaar

Bereken vooraf uw belastingen

U komt niet graag voor verrassingen te staan. Bereken daarom vooraf uw belastingen. En ga na hoe u uw aangifte kunt optimaliseren.
Het aangifteformulier voor de personenbelasting over het aanslagjaar 2014 (inkomsten 2013) is beschikbaar in uw TaxBox op de site van de overheid.
U moet uw elektronische aangifte uiterlijk op 16 juli 2014 indienen.

Columns

Fiscale regels voor Aangifte roerende inkomsten

Wat houden de nieuwe fiscale regels rond spaar- en beleggingsproducten in voor uw belastingsaangifte in 2013? We geven u graag een toelichting over de bijkomende heffing van 4 %.

    Print deze pagina