Brandverzekering nodig?

Huurder of eigenaar. Huis of appartement. Bij Argenta vind je altijd een brandverzekering die bij je past. Met extra waarborgen in functie van jouw persoonlijke situatie.

Maak een afspraak

Door dit formulier te versturen, geef je Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met jou op te nemen en je beter van dienst te zijn. Meer weten over het privacybeleid van Argenta.

Waarom een brandverzekering van Argenta?

Gerust gemoed

Je brandverzekering dekt meer dan alleen brandschade. Dankzij de waarborg diefstal krijg je bijvoorbeeld een vergoeding als je persoonlijke spullen gestolen worden. Zo ben je altijd gerust.

Persoonlijke opvolging

Je kantoorhouder staat voor je klaar. Ook als het misloopt.

Starterskorting

Ben je jonger dan 30 jaar en neem je voor het eerst een brandverzekering bij Argenta? Dan krijg je een starterskorting.

Ons aanbod

Verzekerd wonen+

Bescherm je huis en je gezin

Brandverzekering + familiale verzekering

  • Brand
  • Schade door natuurrampen, hagel, storm, sneeuw- of ijsdruk, water, …
  • Materiële en lichamelijke schade die jij of iemand voor wie je verantwoordelijk bent in je privéleven aan derden veroorzaakt
  • Contractuele schade
  • Schade aan jezelf of personen waarvoor je instaat

EXTRA: Stem je verzekering af op jouw persoonlijke situatie met extra waarborgen.

Verzekerd wonen

Bescherm je huis

Brandverzekering

  • Brand
  • Schade door natuurrampen, hagel, storm, sneeuw- of ijsdruk, water, …
  • Schade door eigen bederf
  • Schade door slijtage
  • Schade die je zelf opzettelijk veroorzaakt

EXTRA: Stem je verzekering af op jouw persoonlijke situatie met extra waarborgen.

Ontdek de starterskorting

Bij Argenta geven we starters graag een duwtje in de rug. Ben je jonger dan 30 jaar en sluit je voor het eerst een brandverzekering af bij Argenta? Dan krijg je drie jaar lang een korting op je brandverzekering. Pas vanaf het vierde jaar betaal je de volledige premie. Zo hou je de eerste jaren meer over om van je woning een gezellige plek te maken.

Jouw voorstel op maat

Wil je graag een persoonlijk voorstel? Neem dan contact op met jouw Argenta-kantoorhouder. Hij maakt graag een concreet voorstel en berekent je premie. Helemaal gratis uiteraard.

Simuleer je brandverzekering in de Argenta-app

Huur je een appartement? Dan kun je een simulatie van je brandverzekering maken in de Argenta-app. Je kunt ze ook meteen afsluiten in de app.

Belangrijke informatie

De polissen Verzekerd Wonen en Verzekerd Wonen+ zijn verzekeringen naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. De polis wordt jaarlijks stilzwijgend hernieuwd.

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Argenta Assuranties nv. Hiervoor gelden uitsluitingen, beperkingen, vrijstellingen en voorwaarden. De volledige inhoud vind je terug in je contractvoorwaarden. Lees het verzekeringsvoorstel en de contractvoorwaarden aandachtig door voordat je intekent. Het informatiedocument over deze verzekeringsproducten kun je raadplegen op argenta.be of bij je kantoorhouder.

Klachten?

Als je klachten hebt, kun je die met je Argenta-kantoorhouder bespreken of kun je terecht bij de dienst Klachtenbeheer van Argenta.

Vind je dat Argenta Assuranties nv je klacht niet of onvoldoende heeft beantwoord? Dan kun je je richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, tel 02 547 58 71, fax 02 547 59 75, info@ombudsman.as, www.ombudsman.be of tot een van de geschillenorganen vermeld op http://ec.europa.eu/odr/.

Je behoudt uiteraard het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden. De informatie op deze pagina is gebaseerd op de juridische en fiscale situatie in België op 1 januari 2019.