Win een waardebon van Coolblue van 500 euro

Meer dan 500.000 klanten regelen hun bankzaken snel en gemakkelijk via de Argenta-app. Dat verdient een applaus. En een cadeau. Want we willen je graag bedanken voor je vertrouwen. We blijven elke dag werken aan een nog betere app met nog meer mogelijkheden.

Gebruik jij ook de Argenta-app? Doe dan mee aan onze wedstrijd om meer dan 500.000 appgebruikers te vieren. We geven maar liefst 10 waardebonnen van Coolblue N.V. ter waarde van 500 euro weg.

Hoe deelnemen?

Vul vóór 31 december 2019 het wedstrijdformulier in. Opgelet, je maakt alleen kans om te winnen als je de Argenta-app voor eind december minstens 1 keer hebt gebruikt. Bijvoorbeeld om je rekening te raadplegen of om een overschrijving te doen.

Heb je de Argenta-app nog niet? Download hem hier.

Vul dit fomulier in om deel te nemen

Gebruik jij de Argenta-app al?

Deze wedstrijd is alleen voor klanten die de Argenta-app gebruiken. Maar ook jij kunt meedoen als je voor eind december de Argenta-app downloadt en minstens 1 keer gebruikt.

Hoeveel kost een instantoverschrijving via de Argenta-app?

Door dit ingevuld formulier te verzenden ga je akkoord met het wedstrijdreglement. Bovendien geef je Argenta informatie die gebruikt wordt om deel te nemen aan de wedstrijd. Meer informatie over het privacybeleid van Argenta vind je hier.