Veel­ge­stel­de vra­gen over Mooi Mee­ge­no­men van Cake

Hoe kan ik Mooi Meegenomen van Cake stopzetten?

 1. Ga naar Aanbod > Extra diensten. Of scroll naar ‘Mijn producten’.
 2. Selecteer ‘Mooi Meegenomen van Cake’ en ga naar ‘Beheer’
 3. Druk op de knop ‘Deactiveer terugbetalingen Cake.

Zodra je Mooi Meegenomen van Cake stopzet, worden je gegevens niet meer gedeeld met Cake en heb je geen recht meer op terugbetalingen. 

Hoe kan ik betalen bij de handelaars die een terugbetaling aanbieden via Mooi Meegenomen van Cake?

Je kunt bijna alle betaalmiddelen gebruiken die gekoppeld zijn aan de betaalrekening die je bij de activatie selecteerde. Bijvoorbeeld een Argenta-debetkaart, een mobiel betaalmiddel zoals Payconiq, een overschrijving of een domiciliëring. Je kunt alleen niet met een kredietkaart betalen. 

Ik heb nog geen terugbetaling ontvangen van Mooi Meegenomen van Cake. Wat nu?

Check eerst deze vijf punten:

 1. Stond de handelaar waarbij je je aankoop hebt gedaan in de lijst met jouw persoonlijke aanbiedingen?
 2. Was de aanbieding nog geldig op het moment van je aankoop en voldeed je aan alle voorwaarden?
 3. Is de terugbetaling die je verwacht een bedrag van minimum 1 euro? Er wordt pas een terugbetaling gedaan als je een minimumbedrag van 1 euro aan terugbetalingen bereikt. Dat bedrag geldt per gekoppelde rekening.
 4. Heb je je aankoop gedaan met een betaalmiddel van Argenta dat gekoppeld is aan rekening waarvoor je Mooi meegenomen van Cake geactiveerd hebt?
 5. Heb je je aankoop gedaan met je Argenta-kredietkaart? Voor aankopen met je kredietkaart krijg je voorlopig geen terugbetalingen.

Denk je na deze checklist toch dat je recht hebt op een terugbetaling? Neem dan contact op met onze klantendienst via de chatfunctie in de Argenta-app of via +32 3 285 51 11.

Kan ik Mooi Meegenomen van Cake ook activeren voor een gemeenschappelijke rekening?

Ja. Je kunt Mooi meegenomen van Cake activeren voor een gemeenschappelijke rekening. Het is voldoende als minimaal één persoon de toestemming geeft om zijn gegevens te delen. Net als bij andere rekeningen kun je dan bij de handelaars betalen met alle betaalmiddelen die gekoppeld zijn aan die rekening, behalve met een kredietkaart. 

Kan ik de Cake-app en de Argenta-app naast elkaar gebruiken?

Je kunt de Cake-app en Mooi Meegenomen van Cake in de Argenta-app naast elkaar gebruiken. Je ontvangt elke terugbetaling wel maar één keer.

Kan ik ook rekeningen van andere banken koppelen aan Mooi Meegenomen van Cake?

Nee, in de Argenta-app kun je alleen je Argenta-betaalrekening(en) koppelen. Je krijgt dus ook alleen terugbetalingen als je betaalt met een betaalmiddel van Argenta. In de aparte Cake-app kan dit wel.

Kun je de een betaalrekening op naam van een rechtspersoon koppelen aan Mooi Meegenomen van Cake?

Nee, een betaalrekening op naam van een rechtspersoon kun je niet koppelen aan Mooi Meegenomen van Cake.

Moet ik iets doen om een terugbetaling te ontvangen van Mooi Meegenomen van Cake?

Het enige wat je moet doen is Mooi Meegenomen van Cake eenmalig activeren in de Argenta-app. Daarna verloopt alles vanzelf. Je moet dus bijvoorbeeld geen kortingcodes of vouchers gebruiken. Je ontvangt de terugbetalingen automatisch op je Argenta-betaalrekening. 

Mooi Meegenomen van Cake is plots niet meer geactiveerd. Hoe komt dat?

Als je langer dan 90 dagen de Argenta-app niet gebruikt, moet je je opnieuw registreren in de Argenta-app. Wil je ook terug profiteren van de aanbiedingen van Mooi Meegenomen van Cake? Dan moet je ook opnieuw je toestemming geven om gegevens met Cake te delen. Doe je dat binnen 270 dagen nadat je de app voor het laatst gebruikte? Dan zie je ook de historiek van je terugbetalingen opnieuw. Na 270 dagen wordt die historiek bij Cake verwijderd en zijn je terugbetalingen bij een heractivatie dus niet meer zichtbaar.

Waar vind ik Mooi Meegenomen van Cake in de Argenta-app?

 1. Ga naar Aanbod.
 2. Klik op ‘Extra diensten’.
 3. Selecteer ‘Mooi Meegenomen van Cake’.

Je kunt op het startscherm ook scrollen naar ‘Mijn producten’ en ‘Mooi Meegenomen van Cake’ selecteren.

Tip - Is Mooi Meegenomen van Cake niet meteen zichtbaar in de Argenta-app? Update de app dan naar de nieuwste versie via de App Store of Google Play.

Waarom zie ik een ander aanbod voor Mooi Meegenomen van Cake dan iemand anders?

Elke klant krijgt een gepersonaliseerde lijst met aanbiedingen te zien. De lijst wordt samengesteld op basis van je koopgedrag. Zo zie je alleen de aanbiedingen die interessant zijn voor jou.

Waarom zie ik in de Cake-app mijn uitbetaling eerder dan in de Argenta-app?

Als je zowel de Cake-app hebt geregistreerd als Mooi meegenomen van Cake in de Argenta-app, kan het gebeuren dat je eerder op de hoogte gebracht wordt via Cake. Het kan ook in de andere richting werken, dus dat je de uitbetaling het eerst bij Argenta ziet. Dat komt omdat de transacties op een verschillend moment gesynchroniseerd worden. 

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling van Mooi Meegenomen van Cake?

Cake schrijft het bedrag gewoonlijk over binnen enkele dagen nadat je het te ontvangen bedrag in de Argenta-app ziet.

Let wel, Cake voert de terugbetalingen uit vanaf een bedrag van 1 euro. Kleinere bedragen worden pas terugbetaald als je in totaal voor minstens 1 euro aan terugbetalingen hebt verzameld.

Voorbeeld
Je krijgt eind september een bericht in de app dat je 0,87 euro terugbetaald krijgt. Cake stort niets op je rekening. In oktober komt er een bedrag van 1 euro bij. Op dat moment schrijft Cake 1,87 euro over op de gekoppelde Argenta-rekening.

Wat doet Cake?

Cake nv is een Belgische erkende betalingsinstelling die onder toezicht staat van de Nationale Bank van België. Cake analyseert rekeninggegevens en gebruikt ze om in samenwerking met aangesloten handelaars gerichte terugbetalingsacties aan te bieden. 

Wat zijn de voorwaarden om Mooi Meegenomen van Cake te activeren?

 • Mooi Meegenomen van Cake is alleen beschikbaar in de Argenta-app voor klanten die minstens 16 jaar zijn. 
 • Je kunt Mooi Meegenomen van Cake pas activeren nadat je toestemming hebt gegeven om je gegevens  te delen met Cake. Je kunt ook toestemming geven voor een rekening waarover je volmacht hebt.

Welke gegevens krijgen Cake en zijn commerciële partners en wat doen ze daarmee?

Cake en Argenta waken over je privacy en veiligheid. Als je Mooi Meegenomen van Cake activeert, geef je Argenta toestemming om informatie over je verrichtingen te delen met Cake. Dat gebeurt veilig en transparant.

Dit gebeurt WEL met je gegevens:

 • Argenta deelt met Cake alleen de gegevens die gekoppeld zijn aan de geselecteerde rekening: je naam, geboortedatum, rekeningnummer, saldo en gegevens van verrichtingen.
 • Cake verwerkt de gegevens van je verrichtingen in algemene statistieken en deelt die met zijn commerciële partners. In die statistieken worden geen persoonlijke gegevens vermeld.
 • Cake gebruikt de gegevens van je verrichtingen om je altijd de meest relevante aanbiedingen voor te stellen.

Dit gebeurt NIET met je gegevens:

 • De commerciële partners van Cake krijgen geen persoonsgegevens of individuele rekeninggegevens.
 • Cake gebruikt je persoonsgegevens niet om je te bellen, mailen of communicatie via de post te sturen.

Welke handelaars nemen deel aan Mooi meegenomen van Cake?

De aanbiedingen van Mooi meegenomen van Cake wisselen voortdurend. Je vindt de handelaars die op dit moment deelnemen bij Aanbod > Extra Diensten > Mooi Meegenomen van Cake > Aanbod. Het aanbod dat je in de app ziet, is gepersonaliseerd en samengesteld op basis van je koopgedrag.