Argenta en Cake laten je betaalrekening opbrengen

10 maart 2021

Een vergoeding op je rekening krijgen wanneer je een aankoop doet? Het kan, dankzij een nieuwe samenwerking tussen Argenta en Cake. Vanaf deze zomer krijgt elke Argenta-klant die dit wil, automatisch kleine terugbetalingen voor de aankopen bij de commerciële partners van Cake. Gewoon in je vertrouwde Argenta-app. 

Hoe werkt het?

Wanneer je een aankoop doet bij een winkel die partner is van Cake, krijg je een stukje van je aankoop terugbetaald op je Argenta-betaalrekening. De terugbetaling gebeurt via je Argenta-app. Je moet dus geen extra app downloaden om dit voordeel te genieten.

Niets voor jou? Dan verandert er voor jou niets.

Enkel wie wil en expliciet toestemming geeft, kan gebruikmaken van deze nieuwe functionaliteit. Hou je liever alles bij het oude? Geen probleem. Dan verandert er voor jou helemaal niets. 

Vanaf wanneer?

We zullen je deze functionaliteit deze zomer kunnen aanbieden. Zodra het zover is, hoor je natuurlijk van ons.

Wat met mijn privacy?

Argenta en Cake zorgen ervoor dat je persoonsgegevens in een uiterst veilige omgeving worden bewaard en verwerkt volgens de PSD2- en GDPR-regelgeving. Enkel wanneer je uitdrukkelijk je akkoord geeft, zal Argenta informatie over transacties delen met Cake. Cake zal die informatie enkel gebruiken om je relevante acties van commerciële partners met je te delen en om je vergoeding op je rekening te kunnen storten. Je gegevens worden niet met commerciële partners van Cake gedeeld.

Meer weten?