Argenta wint Bank Award Algemene Tevredenheid

9 december 2018

Argenta was net als vorig jaar genomineerd voor de Spaargids.be Bank Awards. Op basis van een enquête polst Spaargids daarbij naar de tevredenheid van klanten over hun bank.

We wonnen opnieuw de Bank Award voor Algemene Tevredenheid. Bovendien behaalden we een mooie score voor ons kantorennetwerk: we eindigden op de tweede plaats in de categorie Kantorennetwerk. Een resultaat waar we trots op zijn!

Marc Lauwers, CEO van Argenta, reageerde enthousiast: ‘Argenta is erg blij met de Spaargids Bank Award “Beste Bank - Algemene tevredenheid” en ervaart dit als een warme waardering van de Argenta-klanten. Onze producten en dienstverlening weerspiegelen de Argenta-waarden: dichtbij, ondernemend, pragmatisch en eenvoudig. En dat wordt duidelijk gesmaakt door de klant. Het is een stimulans om verder te focussen op de voortdurende verbetering van onze klantenservice.’

Een award verdien je niet zomaar. We hebben dit mooie resultaat onder andere te danken aan alle klanten die ons een positieve beoordeling gaven in de enquête. Ben jij een van die klanten? Hartelijk bedankt!