Haal alles uit je Payconiq by Bancontact-app

10 augustus 2021

Vanaf nu kan je als Argenta-klant ook genieten van extra diensten in de Payconiq by Bancontact-app. Zo kan je vrienden terugbetalen vanop afstand, zonder dat ze bij je in de buurt moeten zijn en krijg je nog gemakkelijker je geld terug. Maar je kan ook tickets voor het openbaar vervoer kopen rechtstreeks in de app. 

Dit doe je door niet alleen je Argenta-debetkaart, maar ook je Argenta-betaalrekening aan de Payconiq by Bancontact-app te koppelen. Daarmee krijg je toegang tot heel wat extra functionaliteiten die mobiel betalen nog makkelijker maken.

 

Nieuw: Extra diensten voor Argenta-klanten in de Payconiq by Bancontact-app

 • Contactenlijst
  Betaal vrienden makkelijk terug zonder een QR-code te scannen. Kies je vriend in de contactenlijst en geef het bedrag in dat je wil terugbetalen. Jouw contact moet de app ook hebben om in deze lijst aanwezig te zijn.
 • Deel de rekening
  De rekening voorgeschoten? Deel het bedrag tussen je vrienden en stuur hen daarna direct een betaalverzoek, ook wanneer ze niet in de buurt zijn. Tik op ‘Ontvangen’ en daarna op ‘Creëer een betaalverzoek’. Je vrienden ontvangen jouw verzoek via sms, WhatsApp of mail.
 • Winkellijst
  Een handelaar betalen terwijl je nog staat aan te schuiven? Dat kan ook zonder QR-code. Zoek de handelaar op in de winkellijst in de app, geef het bedrag in en bevestig de betaling.
 • Andere diensten
  Koop bijvoorbeeld je trein-, bus- of metroticket rechtstreeks in de app.