Nieuw in 2021: pakketten

13 augustus 2020

Bij Argenta kun je rekenen op transparante tarieven en een uitgebreide gratis dienstverlening. Ook in de toekomst willen we die gratis dienstverlening blijven aanbieden. Daarom onderzochten we de mogelijkheden om naast het gratis aanbod bepaalde diensten tegen betaling aan te bieden.

Vernieuwd aanbod op basis van uitgebreid onderzoek

We deden een grondig onderzoek bij meer dan 5.000 klanten en niet-klanten. Op basis daarvan zullen we in 2021 voor onze particuliere klanten drie pakketten lanceren met daarin telkens de nodige producten voor dagelijks bankieren (een rekening, een debetkaart, een kredietkaart, …) en een aantal extra diensten. We kozen voor 1 gratis pakket en 2 betalende pakketten aan de beste prijs in de markt. Voor onze niet-natuurlijke klanten zullen we een apart betalend pakket voorzien.

De betalende pakketten zijn vooral interessant voor klanten die specifieke diensten of producten nodig hebben, zoals een Golden kredietkaart met uitgebreidere kredietlimieten en extra verzekeringen. Dankzij de betalende pakketten zullen we op termijn bovendien diensten kunnen aanbieden die we vandaag nog niet aanbieden. 

Meest uitgebreide gratis pakket en beste prijs voor betalende pakketten

We zijn nog volop aan het sleutelen aan de prijs en inhoud van de pakketten. We willen immers het meest uitgebreide gratis pakket op de markt blijven aanbieden. Zo zullen we de enige traditionele bank zijn met een uitgebreid kantorennet die in het gratis pakket mobiel bankieren, internetbankieren, een debetkaart én een standaard kredietkaart aanbiedt. En voor de betalende pakketten gaan we voor de beste prijs op de markt.

Wat weten we vandaag wel al zeker? Deze diensten blijven gratis:

  • Je kunt met elk pakket gratis geld afhalen bij andere banken.
  • Je kunt met elk pakket gratis instantoverschrijvingen uitvoeren.
  • Voor papieren rekeninguittreksels betaal je geen bijkomende kosten, buiten de portkosten die aangerekend worden als je de uittreksels via de post laat opsturen. 

De inhoud en prijszetting van de pakketten zijn belangrijk, maar we waken er ook over dat de structuur van de pakketten eenvoudig en transparant is, zoals je dat gewoon bent van Argenta.

Jij kiest, je kantoor staat voor je klaar

We lanceren de pakketten begin 2021. Als klant hoef je voorlopig niets te doen. Je krijgt in het najaar, ruim voor de lancering, alle nodige informatie. Zo kun je het pakket kiezen dat het best bij jou past. En zoals altijd kun je terecht in je Argenta-kantoor voor persoonlijk advies. 

‘Argenta bestaat volgend jaar 65 jaar. Dit vernieuwde aanbod zorgt ervoor dat Argenta ook in de komende 65 jaar een betrouwbare en solide bank-verzekeraar kan blijven. En net omdat we deze pakketten ontwerpen met input van een grote groep consumenten, hebben we alle vertrouwen in deze vernieuwing. Nieuw, toekomstgericht en tegelijk passend bij Argenta. Trouw aan al onze waarden: eenvoudig, transparant en prijsbewust, met de kantoormedewerkers in de buurt als persoonlijke begeleiders.’

Inge Ampe, Chief Commercial Officer bij Argenta