({{model.notifications.length}}):

{{ userAgent }}

Manageable area
Reordering, deleting and adding items
is allowed on regular pages

Uw woonproject in betrouwbare handen

Voorbereiding van uw woonproject

Tijdens de voorbereiding van uw woonproject komen er veel vragen naar boven waar u niet direct een antwoord op hebt. Hoe verloopt een kredietaanvraag? Wat is een compromis? Wat is het ESIS-document? De antwoorden op deze vragen en andere nuttige tips vindt u in onze handige woongids. Hebt u een afspraak bij uw lokaal kantoor? Dan kunt u deze checklist gebruiken om te weten welke documenten u moet meenemen naar het kredietgesprek. 

Woonplannen

Hebt u plannen om een huis te kopen, bouwen of verbouwen? Dat vraagt een grondige voorbereiding. En een betrouwbare financiële partner: uw lokale kantoorhouder.

Wilt u een woning kopen? Dan is een woonkrediet de oplossing voor u. Bovendien krijgt u er meestal ook nog een fiscaal voordeel voor. Wilt u lenen op korte of middellange termijn voor uw verbouwingen? Dan is een renovatielening1 iets voor u.

1Kredietvorm: lening op afbetaling. Kredietgever: Argenta Spaarbank nv, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen, RPR Antwerpen, btw BE0404.453.574, FSMA 27316cA.

Verbouwplannen

Hebt u verbouwplannen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een aantal premies. Lees er alles over in onze digitale brochure ‘Investeren in energiezuinige oplossingen? Dit zijn de premies die u kunt krijgen.’.

Bescherm uw woning

Een woning is een belangrijke investering. U wilt uw thuis dan ook zo goed mogelijk beschermen. Daarvoor hebt u een degelijke brandverzekering nodig. In combinatie met een familiale verzekering bent u optimaal beschermd. 

Bescherm uw gezin

Als u een woonkrediet hebt lopen, is het belangrijk om u te beschermen tegen overlijden. Met een schuldsaldoverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden de lening niet verder moeten afbetalen als u vroegtijdig zou overlijden. Zo blijft uw gezin niet met een zware financiële last achter. 

Gratis betalingsverkeer

Uw krediet betaalt u het gemakkelijkst af via de gratis zichtrekening* van Argenta. Eenvoudig en comfortabel. 

* Gratis, behalve uw rekeninguittreksels via de post laten opsturen. Geldopnames met kredietkaart in binnen- en buitenland: 1 % op het gevraagde bedrag met een minimum van 2,50 euro. Wisselkoersmarge van 1,50 % voor betalingen en cashopnames in een andere munt dan de euro.