({{model.notifications.length}}):

{{ userAgent }}

Manageable area
Reordering, deleting and adding items
is allowed on regular pages

We investeren in onze IT-infrastructuur.

In april lanceerde Argenta een volledig nieuw informatica-platform. Een implementatie die niet vlekkeloos verliep. Dat weet u misschien nog wel. Reden genoeg om extra te investeren in onze digitale dienstverlening. En dat doen we ook.

Waar staan we nu?

Ons nieuw bankplatform is actief en de voordelen ervan worden elke dag meer zichtbaar. Ondertussen blijven we op geregelde tijdstippen aanpassingen doen om onze digitale kanalen verder te verbeteren.

Om de hinder voor u te beperken voeren we die updates zoveel mogelijk uit zonder dat u het merkt. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Moeten we de app, website of internetbankieren toch even uitschakelen? Dan doen we dat zo veel mogelijks ‘s nachts.

We blijven deze structurele verbeteringen ook in de komende maanden uitvoeren. Op die manier garanderen en optimaliseren we de dienstverlening voor al onze klanten op lange termijn.

Let op voor phishing!

In geen geval vraagt Argenta naar uw pincode of de codes van uw internetbankieren. Ook niet wanneer de app, website of internetbankieren niet toegankelijk zijn.

Meer informatie over phishing vindt u hier.