Wat is mijn Argenta-​​ta­rief?

Disclaimer

Over deze simulatie

Deze simulatie houdt rekening met een aantal standaardvoorwaarden. Ze geeft je zo al een goede eerste indicatie. Bij een gesprek op kantoor kan je adviseur vrijblijvend een voorstel uitwerken dat volledig op jouw maat is.

Representatief voorbeeld (**)

Je betaalt 300 maandelijkse aflossingen van 846,12 euro of in totaal 253.836,00 euro voor een hypothecair krediet met onroerende bestemming en zekerheden, met vaste mensualiteiten van 175.079 euro en met een looptijd van 300 maanden aan een vaste debetrentevoet van 3,22 % of een jaarlijks kostenpercentage van 3,47 %.

In het jaarlijks kostenpercentage werd rekening gehouden met de debetrentevoet van het basistarief, een dossierkost van 350 euro en een notariskost van 4.084,13 euro. Deze kosten werden niet opgenomen: de premie van de schuldsaldoverzekering en de premie van de brandverzekering. De brandverzekering en de schuldsaldoverzekering zijn steeds verplicht bij Argenta. De kandidaat-ontlener heeft zelf de keuze bij welke verzekeraar hij deze verzekeringen afsluit.

Kredietvorm

* Kredietvorm: hypothecair krediet met onroerende bestemming met zekerheid, onderworpen aan boek VII (titel 4, hoofdstuk 2) van het Wetboek van Economisch Recht. Kredietgever: Argenta Spaarbank nv, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, btw BE 0404 453 574. Onder voorbehoud van aanvaarding door Argenta Spaarbank nv en wederzijds akkoord.

Op zoek naar een andere kredietformule?

  • Een krediet met variabele rente (bijvoorbeeld jaarlijks herzienbaar)
  • Een krediet met semivariabele rente (bijvoorbeeld vanaf 7 jaar elke 3 jaar herzienbaar)

Neem contact op met jouw Argenta-kantoor

Duurzaam? Korting!
Wist je dat 1 op de 4 Argenta-klanten met een hypothecaire lening al duurzaam bouwt of renoveert? Bouw of renoveer je duurzaam? Dan geniet je 0,10 % korting.

Je kantoor en jij: 1 team
Je kantoorhouder luistert naar jouw verhaal. Op basis daarvan berekent hij het beste tarief dat Argenta jou kan bieden.

Een krediet dat bij je past
Een huis is iets persoonlijks. Net als het krediet waarmee je het financiert. Bij Argenta hebben we een krediet dat bij je past.