Dag van de Argentaan

Dag van de Argentaan: vier jij volgend jaar mee?

Op dinsdag 31 januari kleurde de Argenta-hoofdzetel groen. Het was de allereerste Dag van de Argentaan. Heel wat collega’s kwamen naar de hoofdzetel in een outfit met een groene touch. Ze gingen samen op de foto, genoten van een heerlijke Argentini-mocktail, pronkten met een Argenta-tattoo en luisterden naar de Argenta-playlist met al hun favoriete nummers. Heel wat trotse Argentanen deelden de foto die ze lieten maken met de hashtag #wijzijnargentanen op sociale media. Het werd een fantastische dag. Een nieuwe jaarlijkse traditie is geboren! Word ook Argentaan en vier volgend jaar mee.

Ontdek onze vacatures

Vacatures

Ontdek onze vacatures. Vind je de job die helemaal bij jou past? We kijken uit naar je sollicitatie.

Spontane sollicitatie

Je wilt Argentaan worden, maar vindt niet meteen de job die helemaal bij jou past? Laat het ons weten. We kijken uit naar je bericht.

Een dag voor alle Argenta-medewerkers

Op 7 maart vierden we onze Dag van de Argentaan. Een dag speciaal voor alle Argenta-medewerkers. Omdat ze er elke dag opnieuw voor kiezen om Argentaan te zijn.

Ook dit jaar stond er weer heel wat leuks op de agenda. Er was zelfs een radiouitzending, gepresenteerd door Michèle Cuvelier en Max Vrijens. Radio Argentaan werd live uitgezonden vanop de hoofdzetel.

Ontdek enkele sfeerbeelden

Radio Argentaan met presentatoren Michèle Cuvelier en Max Vrijens. Live vanop de Argenta-hoofdzetel. Radio Argentaan met presentatoren Michèle Cuvelier en Max Vrijens. Live vanop de Argenta-hoofdzetel.
Een echte Argentaan viert de Dag van de Argentaan in het groen. Een echte Argentaan viert de Dag van de Argentaan in het groen.
Groen waren ook de drankjes en lekkernijen waarop we onze Argentanen trakteerden. Groen waren ook de drankjes en lekkernijen waarop we onze Argentanen trakteerden.

'Ik ben al 29 jaar in dienst en heb me nog geen enkele dag verveeld!' - Koen

CEO Peter Devlies zette enkele collega's in de bloemetjes. CEO Peter Devlies zette enkele collega's in de bloemetjes.
Trotse Argentanen gaan samen op de foto: een mooie herinnering aan een leuke dag. Trotse Argentanen gaan samen op de foto: een mooie herinnering aan een leuke dag.
Afsluiten deden we met muziek van onze eigen Argenta-liveband. Afsluiten deden we met muziek van onze eigen Argenta-liveband.

Onze collega's vertellen

‘We kenden beiden al iemand die bij Argenta werkte voordat we hier solliciteerden. Hun verhalen over de familiale sfeer die hier heerste, hebben ons overtuigd. Intussen voelen we ons hier al helemaal thuis en zijn we echte Argentanen geworden.’

Sophie en Salvatore - Product managers verzekeren niet-leven

'Ik ben een echte Argentaan omdat groen mijn favoriete kleur is! Maar pas echt omwille van de flexibiliteit die we krijgen bij Argenta. Ik kan hier elke dag gewoon mezelf zijn.'

Hilde - Manager Contactcenter

'Argenta is één warme familie. Hierdoor is er op een dag op kantoor heel veel sfeer gegarandeerd. Daarnaast krijgen we heel veel ruimte om elke dag te kunnen bijleren. Argenta draagt ook heel veel waarden hoog in het vaandel die we zelf belangrijk vinden: duurzaamheid, eenvoud en klantgerichtheid.'

Ilke en Meredith - Medewerkers Contactcenter

Zin om bij Argenta aan de slag te gaan?