Werken op de hoofdzetel

Job op de hoofdzetel

Je werkt graag in de buurt? Maar je zoekt ook een gevarieerde job in een klein team? Bij Argenta vind je allebei.

Een traineeship

Een traineeship bij Argenta voedt jouw talent. Twee jaar lang volg je een op maat gemaakt integratie- en opleidingstraject.

Een boeiende stageplaats

Heb je interesse in een bepaalde materie of vakgebied? Laat ons weten voor welke projecten je een voorkeur hebt. Intern kijken we dan waar je met de beste ondersteuning een leerrijke stage kan lopen. Er zijn projecten in heel wat uiteenlopende domeinen mogelijk. Je bent dus meer dan welkom. Werk je aan een thesis over verzekeringen? Of wil je meelopen in een afdeling waar je veel bijleert over beleggingen? Dankzij een stage bereik je zeker je doel.

Een startersjob

Als pas afgestudeerde heb je heel wat keuze. Starten in het hoofdkantoor of een lokaal kantoor bijvoorbeeld? We kijken eerst waar je interesses en vaardigheden liggen. Wij vinden je potentieel trouwens cruciaal, niet zozeer je diploma. Je mogelijkheden zijn alvast onbeperkt. Zeker als je de motivatie hebt om er een mooie loopbaan van te maken. Wij bieden je alle kansen om te groeien.

Jezelf zijn in een leuk en enthousiast team. Daar zorgt Argenta voor

Annelies Van Den Broeck Fraudeanalist

Het verhaal van Argenta klopt vanuit alle perspectieven. Hoe Argenta omgaat met zijn werknemers stemt helemaal overeen met hoe het met zijn klanten omgaat

Bart Pijkels Data Scientist

Met straffe uitdagingen die ik op mijn eigen tempo kan vastpakken krijg ik bij Argenta de kans om mijn talenten naar een hoger niveau te tillen

Willa Collier Credit Research Analyst

Jobs in de kijker