Gezonde groei

Onze waarden en purpose

Argenta heeft een specifiek DNA. Met dat DNA maken we het verschil. In ons DNA zitten onze waarden en die zijn een leidraad voor onze dagelijkse samenwerking. 

Loonbeleid,cafetariaplan en mobiliteitsbudget

Argenta biedt alle medewerkers een aantrekkelijk en evenwichtig opgebouwd verloningspakket aan waarbij we weloverwogen keuzes maken. 

Personeelsbeleid

In een onvoorspelbare wereld doet Argenta wat in de financiële sector uitzonderlijk is: op een door en door verantwoorde manier voor zijn klanten en medewerkers zorgen. Dit betekent de weerbaarheid van onze medewerkers, net zoals die van onze klanten, verhogen.

Waarderingscultuur

Een belangrijke ambitie is het uitbouwen van een waarderingscultuur. Erkenning van leidinggevenden en waardering en respect van collega’s vormen de basiselementen van die cultuur.

Leren en ontwikkelen

Bij Argenta neem je je eigen ontwikkeling in handen. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen en zo mee te bouwen aan de langetermijngroei van Argenta. Je leidinggevende en de HR-afdeling helpen je daar graag bij.

Duurzaamheid

Bij Argenta zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid, of zorgen voor mens, milieu en maatschappij, leidt tot stabiele en betere resultaten, gelukkige medewerker en gezonde ontwikkeling.