Werken in een lokaal kantoor

Commercieel medewerker

Je vaste werkplek bij een zelfstandig kantoorhouder? Meteen goed voor een uitdaging in jouw regio. En dat is nog maar het begin. In dit kleine team speel je een belangrijke rol en heb je een flinke verantwoordelijkheid. Je krijgt ook de ruimte om snel bij te leren en zelf initiatieven te nemen. We waarderen dus zeker je commerciële gedrevenheid en klantgerichte aanpak.

Met klanten bouw je immers een gezonde relatie uit waarbij je producten aanbiedt die écht goed zijn. Het werk is divers en afwisselend: dagelijks bankieren, beleggen, lenen en verzekeren voor gezinnen.

Binnen je team is de werksfeer familiaal en persoonlijk, maar toch uiterst professioneel. En wat de toekomst betreft: Argenta blijft groeien, dus reken maar op een langdurige samenwerking.

Onze mobiele ploeg

Je kennis en ervaring testen in een uitdagende omgeving. Bij ons kan het. Je bouwt ervaring op in verschillende kantoren, maar je blijft in vaste dienst. Dankzij jouw ondersteuning wordt de continuïteit van de klantenservice gegarandeerd. Zo werk je concreet mee aan de groei van Argenta.

Zoveel mogelijkheden en afwisseling

Je functie is erg divers: aan jou om keuzes te maken en te bepalen wat je het beste ligt. De variatie in werk, locatie en collega’s bied je heel wat mogelijkheden. Voeg daarbij nog de zelfstandigheid om je carrière zelf te sturen en je hebt meteen een geslaagd Argenta-verhaal.

Eerlijke, oprechte service

Je helpt klanten verder met duidelijke en eerlijke producten: een volledig en overzichtelijk aanbod. De behoeften van je klanten zijn je prioriteit.

Concrete ondersteuning

Jij bent een allrounder die gebeten is door de financiële wereld; wij bieden de extra slagkracht van een netwerk en praktijkgerichte opleidingen.

Je mag ook rekenen op werkzekerheid bij een groeibedrijf. En je verdere loopbaan? Waarom niet doorgroeien als zelfstandig kantoorhouder? Wordt zeker vervolgd.