Hoeveel kost mijn project?

Let op:  je kan niet meer lenen dan de waarde van je woning. Kosten verbonden met de aankoop en de lening moet je met je eigen inbreng betalen.
De bedragen zijn schattingen van de maximale kosten op basis van de gegevens die je invult. De brandverzekering en de schuldsaldoverzekering zijn steeds verplicht bij Argenta. De kandidaat-ontlener heeft zelf de keuze bij welke verzekeraar hij deze verzekeringen afsluit. Deze kosten zijn niet meegenomen in de simulatie.

Kredietvorm: Hypothecair krediet met onroerende bestemming, onderworpen aan boek VII (titel 4, hoofdstuk 2) van het Wetboek Economisch Recht. Kredietgever: Argenta Spaarbank NV, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen, afdeling Antwerpen, btw BE 0404 453 574.  Onder voorbehoud van aanvaarding door Argenta Spaarbank NV en wederzijds akkoord.

Op zoek naar een andere kredietformule?

  • Een krediet met variabele rente (bijvoorbeeld jaarlijks herzienbaar)
  • Een krediet met semivariabele rente (bijvoorbeeld vanaf 7 jaar elke 3 jaar herzienbaar)

Neem contact op met  jouw Argenta-kantoor

Duurzaam? Korting!
Wist je dat 1 op de 4 Argenta-klanten met een hypothecaire lening al duurzaam bouwt of renoveert? Bouw of renoveer je duurzaam? Dan geniet je 0,10 % korting.

Je kantoor en jij: 1 team
Je kantoorhouder luistert naar jouw verhaal. Op basis daarvan berekent hij het beste tarief dat Argenta jou kan bieden.

Een krediet dat bij je past
Een huis is iets persoonlijks. Net als het krediet waarmee je het financiert. Bij Argenta hebben we een krediet dat bij je past.