Argenta-app

Snel, eenvoudig en veilig mobiel bankieren

Download de Argenta-app

Waarom mobiel bankieren?

Snel en eenvoudig bankieren 

De Argenta-app is handig voor je dagelijkse bankverrichtingen. Je kunt onder andere je saldo bekijken en overschrijvingen doen.

Veilig bankieren 

Bankieren met de Argenta-app is veilig. Je meldt je aan met een persoonlijke pincode, je vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Gratis

We rekenen geen kosten aan voor het gebruik van de Argenta-app. Hij is helemaal gratis.

Onze nieuwste functies

Gratis: Instant overschrijvingen

In de Argenta-app schrijf je supersnel over. 5 seconden nadat jij een bedrag overschreef, ziet de begunstigde het al op zijn rekening staan.

Kredietkaart aanvragen

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom vraag je je nieuwe kredietkaart voortaan snel en eenvoudig aan in de Argenta-app. Je hoeft daarvoor niet meer naar je kantoor te gaan.

Nieuw: betaal je facturen nu nog sneller

Factuur betalen? Dat doe je in de app in 1-2-3. Door het overschrijvingsformulier te scannen. Of nóg sneller door de QR-code op de factuur te scannen.

Hulp nodig?

Of stel je vraag via de Argenta-app.

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 20.30 uur en op zaterdag van 9 uur tot 12 uur

Bekijk de demo

Ken jij alle mogelijkheden in de Argenta-app? En gebruik je ze ook? Bekijk de demo en ontdek alle functionaliteiten. Je vindt de demo in de app: klik op de drie puntjes rechts onderaan op het aanmeldscherm en klik op ‘Demoversie starten’.

Jouw mening telt

De Argenta-app is er voor jou. Je mening is dus belangrijk voor ons. Want met jouw feedback kunnen we de app nog beter afstemmen op wat onze klanten verwachten van hun bankapp.

 

Beoordeel onze app in de App Store of Google Play.

Belangrijke documenten

Download de Argenta-app