Renovatielening

Interessante Batibouwvoorwaarden tot en met 30 maart 2024

Bekijk samen met jouw kantoorhouder hoe jouw renovatielening eruit kan zien. Vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Door dit formulier te versturen, geef je Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met jou op te nemen en je beter van dienst te zijn. Meer informatie vind je in het privacybeleid van Argenta.

Waar­om een re­no­va­tie­le­ning* bij Argenta?

Ecologische renovatie? Voordeliger tarief!

Persoonlijk advies in je kantoor

Maak snel een online simulatie

Maak een simulatie

Ons aanbod

Ecologische renovatielening

Ecologische lening om je woning energiezuiniger en veiliger te maken 

 • Vaste rentevoet 3,79 %
 • Nieuwe verwarmingsinstallatie
 • Warmtepomp
 • Isolatie en ventilatie
 • Hoogrendementsglas
 • Groen dak
 • ... 3

Renovatielening

Lening om je woning te verbouwen of te renoveren

 • Vaste rentevoet 4,29 %2
 • Nieuw dak
 • Nieuwe badkamer
 • Nieuwe keuken
 • Woning aanpassen aan nieuwe noden (bv. extra kamers op de zolderverdieping, extra ruimte op het gelijkvloers, …)

Komen ook in aanmerking voor een ecologische renovatielening: regenwaterrecuperatie, energieaudit, beveiliging en branddetectie, zonneboiler, geothermische verwarming, thermostatische kranen, windmolen, zonnepanelen, kamerthermostaat met tijdsschakeling, domotica, thuisbatterij

Alles op een rij

Hoeveel kun je lenen?
 • Je leent minimaal 1.250 euro en maximaal 50.000 euro. Het geleende bedrag is beperkt tot het factuurbedrag van je renovatie.
Hoelang loopt je lening?
 • Je leent minimaal 12 maanden en maximaal 120 maanden.
 • De effectieve maximale looptijd van je krediet hangt af van het bedrag dat je leent.
Wanneer krijg je het geld?
 • Je ontvangt het geld van je lening nadat je het kredietcontract hebt ondertekend en een geldige factuur aan Argenta hebt bezorgd.
 • Je bewijst je uitgaven met een geldig aankoopbewijs.
Hoe betaal je je lening af?
 • Je betaalt elke maand een vast bedrag af. De betaaldag hangt af van de datum waarop je kredietbedrag werd uitbetaald.
Goed om weten
 • Er zijn geen dossierkosten verbonden aan een renovatielening.

Ook interessant

Wederopname hypothecaire lening

Heb je al een hypothecaire lening en heb je verbouw- of renovatieplannen? Dan kun je het al terugbetaalde kapitaal opnieuw lenen binnen de bestaande waarborg en tegen de voorwaarden die vandaag gelden. 

Brandverzekering**

Misschien heb je kamers bijgemaakt of brandwerende materialen gebruikt. Dat kan een invloed hebben op je brandverzekering. Laat je brandverzekering dus herbekijken nadat de werken zijn afgerond. 

**De polis Verzekerd Wonen is een brandverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Meer informatie vind je in het informatiedocument over het verzekeringsproduct.

Tijdelijke overlijdensverzekering***

Als je leent voor je renovatie is het belangrijk om ook aan je nabestaanden te denken. Met een overlijdensverzekering bescherm je hen financieel als jij zou overlijden.

***De Tijdelijke Verzekering Overlijden is een individuele overlijdensverzekering onderworpen aan het Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Lees de algemene voorwaarden en de financiële infofiche.

Documenten

Eenvoudig en altijd dichtbij. In het kantoor en online. Dat is waar we bij Argenta voor staan.

Onze klanten weten: zo simpel kan het zijn

De dienstverlening bij Argenta wordt steeds beter en efficiënter en is nog altijd gratis. De mobiele app is top. Allen daarheen.

Paul De Wilde

Super! Wij zijn al 15 jaar klant van het kantoor in Wijnegem. Echt een topteam.

Lisette Weets

Sinds 2003 een heel tevreden klant.

Mireille Smeulders

Disclaimer

*Kredietvorm: lening op afbetaling op basis van het Wetboek Economisch Recht Boek VII. Kredietgever: Argenta Spaarbank nv, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, btw BE 0404 453 574. Onder voorbehoud van aanvaarding door Argenta Spaarbank nv en wederzijds akkoord. 

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 14.811 euro met een looptijd van 60 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 3,79 % betaalt u 60 maandelijkse aflossingen van 270,94 euro of in totaal 16.256,40 euro. voor een lening op afbetaling voor ecologische renovatiewerken & veiligheid in uw woning. Het vermelde tarief is geldig tot en met 30 maart 2024.

2 Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 16.084,00 euro met een looptijd van 60 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 4,29 % betaalt u 60 maandelijkse aflossingen van 297,72 euro of in totaal 17.863,20 euro. voor een lening op afbetaling voor renovatiewerken in uw woning. Het vermelde tarief is geldig tot en met 30 maart 2024.