Voertuigverzekeringen

Met welk voertuig je ook rondrijdt, een goede verzekering is onmisbaar.
Ga gerust de baan op met een voertuigverzekering van Argenta.

Ontdek onze autoverzekering.

Autoverzekering

Heb je een (nieuwe) auto? Dan ben je verplicht om hem te verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Neem je liever een gedeeltelijke of volledige omnium? Vergelijk onze vier formules en kies degene die het best bij jou past.

Ontdek onze familiale verzekering.

Je fiets verzekeren

Alle voertuigen met een maximale autonome snelheid van 25 kilometer per uur verzekerd via je familiale verzekering. Je hebt dus geen motorrijtuigenverzekering meer nodig.

Ontdek onze motorverzekering.

Motorverzekering

Heb je een motor of bromfiets? Dan ben je verplicht om hem te verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Je kunt je verzekering aanvullen met de optie Rechtsbijstand.

Ontdek onze mobilhomeverzekering.

Mobilehomeverzekering

Heb je een mobilhome? Dan ben je verplicht om hem te verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Neem je liever een gedeeltelijke of volledige omnium? Vergelijk onze vier formules en kies degene die het best bij jou past.

Ontdek onze oldtimerverzekering.

Oldtimerverzekering

Heb je een oldtimer? Dan ben je verplicht om hem te verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Je kunt je verzekering aanvullen met de optie Rechtsbijstand.