itsme logo

Registreren en tekenen in de Argenta-app met itsme

Wat is itsme?

  • Digitale ID
    itsme is een gratis app waarmee je makkelijk en veilig je identiteit kunt aantonen en transacties kunt bevestigen. Je kunt itsme in heel wat apps gebruiken. In de Argenta-app kun je het gebruiken om je te registreren, overschrijvingen boven de ingestelde limieten te ondertekenen, begunstigden op te slaan en limieten te verhogen.
  • Digipas niet meer nodig
    Je digipas en andere kaartlezers heb je niet meer nodig als je itsme gebruikt. Je 5-cijferige itsme-code is voldoende om je bijvoorbeeld te registreren in de Argenta-app of om in te loggen op tal van overheidstoepassingen.

Kortom: één app en één code, in alle veiligheid.

Itsme® is een initiatief van Belgian Mobile ID, een consortium van vier Belgische grootbanken (Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC) en Belgische netwerkoperatoren (Orange, Proximus, Telenet).

Focus op veiligheid en privacy

Itsme is een veilige manier om je te identificeren:

  • Itsme werkt alleen als je je smartphone, je simkaart en je persoonlijke itsme-code gebruikt.
  • Mobiele interacties met itsme verlopen niet zomaar over het gewone internet. Ook je simkaart, die sterk beveiligd is, en het netwerk van mobiele operatoren worden gebruikt om een actie met itsme uit te voeren.

Heb je nog geen itsme-account?

Download en installeer dan eerst de gratis itsme-app op je smartphone. Kies voor de werkwijze met je eID. Hou je e-ID kaartlezer en e-ID bij de hand en volg de stappen op de itsme-website. 

Download de itsme-app en maak je account aan

Hoe registreren in de Argenta-app met itsme?

Hoe tekenen in de Argenta-app met itsme?

Je kunt itsme gebruiken om acties te tekenen waarvoor je vroeger altijd je digipass nodig had.

Argenta-app

Bankier snel, eenvoudig en veilig. Waar en wanneer je wilt.
Lees meer