Nieuwste mogelijkheden

We zijn steeds bezig met het optimaliseren van de app. Ontdek hier wat we recent ontwikkeld hebben voor de app.

Klant worden met eID

Je kon al klant worden bij Argenta via de Argenta-app door je met itsme® te identificeren.
Vanaf nu kan dat ook met je eID. Je neemt een foto van je eID en bevestigt je identiteit met een selfievideo. Zo word je eenvoudig klant bij Argenta, ook als je geen itsme® hebt.

Blokkeer je kaart nu ook via de app

Is je kaart verloren, gestolen of ingeslikt door een automaat? Dan kun je je kaart nu ook via de Argenta-app bij Card Stop blokkeren. Zo hoef je niet meer te bellen.

Onze toppers

Instantoverschrijvingen

In de Argenta-app schrijf je supersnel over. 5 seconden nadat jij een bedrag overschreef, ziet de begunstigde het al op zijn rekening staan.

Overschrijvingsformulieren scannen en betalen

Facturen waarbij je een papieren overschrijvingsformulier ontvangt, betaal je voortaan nóg sneller dankzij de nieuwe scanfunctie in de Argenta-app. Zo voer je de betaling niet alleen sneller uit, maar vermijd je ook fouten bij het overtypen van de gegevens.

Starten met pensioensparen

In de Argenta-app open je een pensioenspaarfonds in een paar klikken. Ga in de app naar Aanbod > Sparen & beleggen > Pensioensparen.

Vervang je debet-​ of kredietkaart

Is je debetkaart of kredietkaart stuk? Of wil je je kaart vervangen door een waarmee je contactloos kunt betalen? Dan kun je nu een vervangkaart aanvragen via de Argenta-app. 

Bekijk het rendement van je pensioenspaarfonds

Benieuwd hoe je pensioenspaarfonds het doet? Raadpleeg het rendement van je Argenta Pensioenspaarfonds (Defensive) voortaan eenvoudig in de app. Je vindt het op de detailpagina van je pensioenspaarfonds onder de pagina ‘Beleggen’. 

Benieuwd naar onze app?

  • Snel, eenvoudig en gratis (instant-)overschrijvingen
  • Veilig bankieren met vingerafdruk, pincode of gezichtsherkening
  • Vlot en veilig je kaarten beheren en vervangen

De Argenta-app is er voor jou. Je mening is dus belangrijk voor ons. 

Beoordeel onze app in de App Store of Google Play.