Nieuwste mogelijkheden

We zijn steeds bezig met het optimaliseren van de app. Ontdek hier wat we recent ontwikkeld hebben voor de app.

Mooi Meegenomen van Cake

Met Mooi Meegenomen van Cake krijg je automatisch kleine terugbetalingen op je Argenta-betaalrekening als je iets koopt bij de commerciële partners van Cake. Al wat je moet doen is Mooi Meegenomen van Cake één keer activeren.

Verhoog je limiet

Verhoog de limiet tijdelijk tot maximaal 25.000 euro. Je kunt je limiet verhogen naar een van de volgende bedragen: 12.500 euro, 15.000 euro, 17.500 euro, 20.000 euro, 22.500 euro of 25.000 euro. De limietverhoging blijft twee dagen geldig.

Maak een pensioenspaarplan aan

Je maakt voortaan snel en eenvoudig een pensioenspaarplan aan via de Argenta-app. En je vindt alle kenmerken van je pensioenspaarplan via de knop ‘Mijn pensioenspaarplan’ op de detailpagina van je pensioenspaarfonds. 

Onze toppers

Gratis instantoverschrijvingen

In de Argenta-app schrijf je supersnel over. 5 seconden nadat jij een bedrag overschreef, ziet de begunstigde het al op zijn rekening staan.

Overschrijvingsformulieren scannen en betalen

Facturen waarbij je een papieren overschrijvingsformulier ontvangt, betaal je voortaan nóg sneller dankzij de nieuwe scanfunctie in de Argenta-app. Zo voer je de betaling niet alleen sneller uit, maar vermijd je ook fouten bij het overtypen van de gegevens.

Starten met pensioensparen

In de Argenta-app open je een pensioenspaarfonds in een paar klikken. Ga in de app naar Aanbod > Sparen & beleggen > Pensioensparen.

Vervang je debet-​ of kredietkaart

Is je debetkaart of kredietkaart stuk? Of wil je je kaart vervangen door een waarmee je contactloos kunt betalen? Dan kun je nu een vervangkaart aanvragen via de Argenta-app. 

Bekijk het rendement van je pensioenspaarfonds

Benieuwd hoe je pensioenspaarfonds het doet? Raadpleeg het rendement van je Argenta Pensioenspaarfonds (Defensive) voortaan eenvoudig in de app. Je vindt het op de detailpagina van je pensioenspaarfonds onder de pagina ‘Beleggen’. 

Ontdek alle functionalteiten van de app

Download hier de volledige lijst van features die beschikbaar zijn binnen de app.

Benieuwd naar onze app?

  • Snel, eenvoudig en gratis (instant-)overschrijvingen
  • Veilig bankieren met vingerafdruk, pincode of gezichtsherkening
  • Vlot en veilig je kaarten beheren en vervangen

De Argenta-app is er voor jou. Je mening is dus belangrijk voor ons. 

Beoordeel onze app in de App Store of Google Play.