Wat kan je allemaal doen met de Argenta-app?

Reserveringen op een betaalrekening bekijken

Als je bijvoorbeeld een verhuiswagen huurt, moet je daarvoor een waarborg betalen. Als je dat met je debetkaart doet, reserveert de verhuurder een bepaald bedrag op je rekening. Dat kun je voortaan zien in de Argenta-app.

Sparen voor een specifiek doel

Wil je volgend jaar naar Afrika reizen? Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen? Of ga je trouwen? Maak in de app een spaardoel aan voor jouw project en link het spaardoel aan een bestaande e-spaarrekening. 

Ontdek de mogelijkheden van de Argenta-app met itsme

Overschrijvingen boven je ingestelde limiet bevestigen? Limieten voor betalingen in de Argenta-app aanpassen? Of nieuwe begunstigden toevoegen? Snel en eenvoudig met itsme®.

Gra­tis: in­stantover­schrij­vin­gen

In de Argenta-app schrijf je supersnel over. 5 seconden nadat jij een bedrag overschreef, ziet de begunstigde het al op zijn rekening staan.

Alles op een rijtje

Algemeen

Bankieren

Beleggen

Lenen

Sparen

Verzekeren

Download de Argenta-app

Overschrijving uitvoeren? Saldo checken? Met de Argenta-app doe je het in een handomdraai. Waar je ook bent. Wanneer je maar wilt. Download de app en ontdek de voordelen van mobiel bankieren.

Jouw feedback is belangrijk voor ons.

De Argenta-app is er voor jou. Je mening is dus belangrijk voor ons. Want met jouw feedback kunnen we de app nog beter afstemmen op wat onze klanten verwachten van hun bankapp.

 

Beoordeel onze app in de App Store of Google Play.