Welkom, klein wonder

Wat moet je regelen bij een geboorte?

Een baby op de wereld zetten is misschien wel het mooiste wat je kan overkomen. Het brengt ook heel wat vragen met zich mee. Want je leven verandert en er moet heel wat geregeld worden. Op deze pagina vind je een handig overzicht waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Ga zeker ook eens langs in je Argenta-kantoor.  

Wat moet je re­ge­len voor en na de ge­boor­te?

Een nieuw mensje op de wereld zetten is niet niks. Er moet dan ook heel wat geregeld worden. Denk maar aan je kindje laten registreren, kinderopvang regelen en de financiële en andere ondersteuning aanvragen waar je recht op hebt. 

Praat erover met je kantoorhouder

Ontdek onze producten

Een spaarrekening op het geboortekaartje

Een geboortelijst is handig voor vrienden en familie die een cadeautje willen kopen. Maar sommigen geven liever een centje. 

Tip: Vermeld een spaarrekening op het geboortekaartje van je kindje. Met dit bedrag koop je zelf iets voor je oogappel of bouw je een spaarpotje op voor later.

De toekomst begint nu: sparen of beleggen voor je kindje

Het is een goed idee om vandaag al te starten met sparen of beleggen voor je kind. Zo bouw je op je eigen tempo een reserve op die je later kunt meegeven wanneer je kind zijn eigen weg gaat.

Verzekeringen: ook voor de kleintjes

In sommige verzekeringspolissen kun je je kindje laten toevoegen. Bijvoorbeeld in een aanvullende ziekteverzekering of je familiale verzekering. Kijk dus zeker even je verzekeringen na. Je verzekeraar helpt je daar graag bij.

Maak een afspraak in je kantoor

Door dit formulier te versturen, geef je Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met jou op te nemen en je beter van dienst te zijn. Meer informatie over het privacybeleid van Argenta.