Kortingen autoverzekering

Je kunt bij Argenta verschillende kortingen krijgen op je autoverzekering. Hieronder vind je een overzicht. Let wel, aan al deze kortingen zijn voorwaarden en beperkingen verbonden. De kortingen die je krijgt worden op je verzekeringsvoorstel vermeld. Meer weten? Klik hier of neem contact op met je kantoor

Kilometerkorting

Je krijgt 15 % korting op de waarborg BA (Burgerlijke aansprakelijkheid) als je maximum 12.500 kilometer per jaar rijdt.

10 % korting bij volledige bescherming

Je krijgt 10 % korting op de premie Volledige Omnium (exclusief Burgerlijke aansprakelijkheid) als je kiest voor de module Volledige Omnium (Basis en Comfort) in combinatie met de opties Rechtsbijstand Safe en Bestuurder+.

10 % korting voor veilige wagens

Je krijgt 10 % korting op de premie Burgerlijke aansprakelijkheid als je auto is uitgerust met minstens twee veiligheidskenmerken.

Jongerenkorting

Je krijgt een interessante korting op de waarborg BA (Burgerlijke aansprakelijkheid) en de premie Volledige Omnium als je ouders of partner ook een autoverzekering hebben bij Argenta.

Voorwaarden:

  • Voor bestuurders met of zonder rijervaring, zonder ongeval in fout in de afgelopen 3 jaar
  • Bonus-malus maximum 5 (referentiecontract ouder of partner)
  • Gebruikelijke bestuurder maximum 29 jaar oud

3 % korting voor jaarlijkse betaling

Je krijgt 3 % korting op alle waarborgen als je je premie op jaarbasis betaalt.

Korting voor foutloos parcours

Je krijgt een levenslange korting van maximaal 21 % op de waarborg BA (Burgerlijke aansprakelijkheid) en op alle omniumwaarborgen als je 3, 5, 10 of 15 jaar schadevrij rijdt bij Argenta. Deze korting geldt voor personenwagens en lichte vrachtwagens.