Robots die je beleggingen bepalen? Doen we niet. Experts die je beleggingen op punt stellen. Doen we wel.
Robots die je beleggingen bepalen? Doen we niet. Experts die je beleggingen op punt stellen. Doen we wel.

Beleggen volgens Argenta

Wat we niet doen zegt veel, wat we wel doen zegt alles, ook in beleggen.

Beleggen is geld investeren. Met als doel: rendement. Maar bij Argenta is beleggen meer dan dat. Want de beste belegging is een belegging die bij jou, je financiële mogelijkheden en je verwachtingen past. Het is een belegging die je zorgvuldig selecteert, samen met iemand die jou kent. Een belegging die duidelijk en eenvoudig is.

Eenvoudig en helder aanbod

Je kunt rekenen op een team van experten

Een vaste relatiebeheerder die altijd voor je klaarstaat

Kies voor eenvoud

Bij Argenta vinden we dat iedereen moet kunnen beleggen. Daarom maken we beleggen eenvoudig. We bieden geen ontelbare fondsen aan, maar zorgen voor een helder en overzichtelijk aanbod. En onze relatiebeheerders in het kantoor leggen jou alles uit in begrijpelijke mensentaal.

Laat je omringen door experts

De kernfondsen van Argenta worden beheerd door de beleggingsexperten van Argenta Asset Management. Zij volgen de financiële markten op de voet. Ze analyseren de beurscijfers, lichten bedrijven door, maken prognoses voor de toekomst en selecteren de meest kwalitatieve aandelen en obligaties.

Vertrouw op je vaste relatiebeheerder

Je beleggingsadviseur is je vaste aanspreekpunt in je kantoor. Hij volgt je beleggingen op en beantwoordt al je vragen. Je beleggingsadviseur kent jou, je financiële situatie, je verwachtingen en noden. Samen met jou zoekt hij naar de belegging die het best bij je past. Verandert je persoonlijke situatie op een dag? Ook dan staat je beleggingsadviseur voor je klaar om samen met jou je beleggingsportefeuille te herbekijken.

Simpel beleggen via de Argenta-app

  • Open in 1-2-3 een beleggingsplan
  • Behoud makkelijk het overzicht van je beleggingsportefeuille
  • Stort eenvoudig bij in je fondsen

Heb je de Argenta-app nog niet? Download hem in de stores:

Maak een afspraak

Door dit formulier te versturen, geef je Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met jou op te nemen en je beter voort te helpen. Meer informatie vind je in het privacybeleid van Argenta.