Verzekeringen bij het Gold-pakket

Met een gerust gemoed genieten van het leven

Waarom een verzekeringspakket?

Reisverzekering en ticketannulatieverzekering 

Beschermd bij je aankopen

Bijstand bij identiteitsdiefstal en aantasting e-reputatie

Je houdt van reizen en avondjes uit. Je shopt weleens in een winkel of webshop. En je praat met je vrienden en familie via sociale media. Leuk, natuurlijk. Maar helaas kan het ook mislopen: je moet een reis annuleren, een aankoop blijkt niet in orde of je reputatie wordt geschaad op het internet. Dan zijn wij er om je bij te staan. Met de verzekeringen van het Gold-pakket* ben je gerust. 

Voor maar 5,95 euro per maand profiteer je van de uitgebreide service van het Gold-pakket. Vergelijk gerust met andere banken, bij ons zit je goed.

Meer informatie over de voorwaarden, uitsluitingen en beperkingen van het verzekeringspakket vind je in de algemene voorwaarden van de verzekering met polisnummer 2.060.149*, onderschreven door Argenta Spaarbank nv, bij Inter Partner Assistance, erkend door de Nationale Bank van België onder het nummer 0487.

Wanneer kun je een beroep doen op deze verzekeringen?

Enkele voorbeelden:

  • Je wordt ernstig ziek op vakantie. Je moet je reis annuleren of je wordt opgenomen in een ziekenhuis ter plaatse.
  • Je kocht een paar maanden geleden een ticket voor je favoriete festival in België of in het buitenland. Maar dan word je ziek en kun je niet gaan.
  • Je hebt een vaatwasser gekocht, maar die begeeft het na twee jaar. Net na de commerciële garantietermijn.
  • Iemand bewerkt foto’s van je tienerdochter op een ongepaste manier en post ze op sociale media, met alle gevolgen van dien. De foto’s zijn met een nepaccount gepost. Je hebt dus geen idee wie erachter zit.

Ik werd gestalkt op mijn Facebookpagina. Dankzij deze verzekering kon ik een technisch expert inschakelen om de stalking te stoppen. Ik kon ook drie sessies volgen bij een psycholoog.

– Nele Eeklo

Ik kocht online producten, maar niet alles werd geleverd. Mijn klacht bij de handelaar viel in dovemansoren maar dankzij de Online-aankoopverzekering kreeg ik mijn geld terug.

– Paul Wommelgem

Ik moest mijn reis vroeger dan gepland beëindigen door een ziek familielid thuis. Mijn hotelkosten én huurwagen werden snel terugbetaald.

– Natalie Aalter

Inbegrepen verzekeringen

Aankoopbescherming

Je online en offline aankopen van minstens 50 euro worden terugbetaald bij accidentele schade of diefstal met braak.

Ticketannulatie

Je concert- of evenemententickets worden terugbetaald als je je uitstap moet annuleren of onderbreken door ziekte of een ongeval. 

Reisverzekering

Je privéreis wordt terugbetaald als je ze moet annuleren of onderbreken omwille van ziekte of een ongeval.

Reisbijstand

Word je plots ernstig ziek of heb je een ongeval? Dan krijg je medische bijstand.

Verlengde garantie

Je krijgt een extra jaar garantie op aangekochte producten bovenop de commerciële garantietermijn.

Diefstal bij geldafhaling

Neem je geld op aan een geldautomaat en word je binnen vier uur na de geldopneming overvallen? Dan krijg je het gestolen bedrag terugbetaald.

E-reputatieschade

Bijstand online veiligheid

Ben je slachtoffer van laster, beledigingen of werden je privégegevens onwettig openbaar gemaakt via tekst, afbeeldingen of video’s op een blog, forum, sociaal netwerk of website? Dan kun je een beroep doen op deze verzekering.

Identiteitsdiefstal

Bijstand online veiligheid

Word je identiteit misbruikt door een derde voor het uitvoeren van een frauduleuze handeling die schade toebrengt? Dan kan deze verzekering tussenkomen.

Fraudeleus gebruik van betaalmiddelen

Bijstand online veiligheid

Werden cheques op jouw naam (met uitzondering van reischeques), debet- en kredietkaarten of elektronisch geld ongeoorloofd gebruikt op het internet? Dan kan deze verzekering tussenkomen.

Aankopen op het internet

Online-aankoopverzekering

Deze verzekering geldt voor nieuwe roerende goederen met een waarde tussen 50 en 5.000 euro (inclusief btw) die je aankoopt bij een e-handelaar (met officiële vestiging in EU) en die niet of niet-conform geleverd worden.

De exacte omschrijving van de voorwaarden, uitsluitingen en beperkingen vind je terug in de Algemene Voorwaarden.

Hoe een beroep doen op deze verzekering?

Wil je een vergoeding of schadeloosstelling aanvragen voor een van de verzekeringen die zijn inbegrepen bij het Gold-pakket?