Een vliegende start

Met het jongerenaanbod van Argenta

Je bent jong en je hele leven ligt nog voor je. Alles kan nog. En alles, dat is veel. Daarom helpt Argenta je om je weg te vinden. Tenminste, als het over geld gaat. Een lief zoeken is nu niet bepaald onze specialiteit.

Ontdek het jongerenaanbod van Argenta. Want als je van jongs af je geld goed beheert, neem je een vliegende start voor de rest van je leven. 

Ben je ouder van een jongere?

Een eigen zichtrekening voor je kind, een eigen spaarrekening, een eerste debetkaart … Stap voor stap leer je je oogappel omgaan met geld. En misschien wil je ook wat geld opzijzetten voor zijn toekomst. Bij Argenta vind je de juiste oplossingen. 

Ben je tussen 12 en 18 jaar oud?

Dan heb je misschien vragen over geld. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een zicht- en een spaarrekening? Kun je een eigen debetkaart aanvragen? Heeft Argenta een app en wat kun je ermee doen? We helpen je op weg.

Ben je tussen 18 en 24 jaar oud?

Voortstuderen, je eerste job, voor het eerst alleen wonen, ... Wat je ook doet, zorg ervoor dat je je geldzaken op de rails hebt. Dat is de beste start voor een zorgeloze toekomst. Argenta helpt je daar graag bij.